x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Smaakjesverbod per 1 januari 2024 van kracht in Nederland

De Nederlandse Overheid heeft bepaald dat er vanaf 1 januari 2024 alleen nog maar e-liquids (en producten die e-liquid bevatten) mogen worden verkocht die zijn opgebouwd uit een selectief aantal (16) ingrediënten. Om aan deze nieuwe wetgeving te voldoen zijn er andere producten ontwikkeld. Deze producten kunt u vinden onder deze categorie: e-liquids Nederlandse markt 2024. Het is erg belangrijk dat u in de juiste categorie e-liquids besteld. Twijfelt u over een product? Neem dan contact met ons op.

Door deze nieuwe regelgeving is het vanaf 1 januari 2024 verboden om producten te verkopen aan Nederlandse consumenten die niet voldoen aan de nieuwe eisen. U riskeert een boete van € 450,00 (die kan oplopen tot € 4.500,00).