Loading..

Product was successfully added to your shopping cart.

3

Product was successfully added to your comparison list.

Ons servicecentrum:

 

Onze reparatie/serviceafdeling:

In de afgelopen decennia heeft onze serviceafdeling een zeer goede naam opgebouwd en hebben wij aanstekers gerepareerd voor consumenten vanuit de hele wereld. Door het opkopen (en giften) van oude onderdelen van merken als Ronson, Colibri, Ibelo, Myon, Arcote, Tanita en Sarome kunnen wij héél veel, maar helaas niet alle, aanstekers reviseren.

Onze serviceafdeling is gespecialiseerd in de revisie van Ronson aanstekers. Diverse onderdelen worden in opdracht met de hand in Engeland vervaardigd om deze vaak emotioneel beladen aanstekers te kunnen reviseren.

logoservice 

 

Reparatie van aanstekers met garantie:

Ondanks dat wij streven naar perfecte kwaliteit van al onze producten in onze collectie, is het altijd mogelijk dat er een defect ontstaat. Het blijft immers niet alleen een sieraad maar ook een gebruiksartikel.

Omdat wij het vertrouwen dat u in ons en in onze producten heeft gesteld niet willen schaden, zorgen wij ervoor dat alle klachten binnen enkele dagen worden opgelost. Vaak herstellen en retourneren wij de aansteker op dezelfde dag van ontvangst. Wanneer u een geldig en origineel garantiebewijs bijvoegt, is deze service (conform onze garantiebepalingen) geheel gratis.

Garantiebepalingen:

De garantie dekt de kosten op het arbeidsloon en de onderdelen die nodig zijn om het gebrek aan uw aansteker te herstellen. Onder ‘gebrek’ moet worden verstaan: defecten, verborgen of niet, die het functioneren van de aansteker negatief beïnvloeden. U geniet twee jaar garantie tenzij dit anders vermeld staat op het door ons verstrekte garantiebewijs of de kassabon van de detaillist. Zonder een geldig garantie- of aankoopbewijs vervallen uw rechten. Dit alles volgens de Europese aanstekerwet conform richtlijn 1999/44.

Als u aan de genoemde bepalingen voldoet, kunt u uw aansteker via de detaillist naar ons toe laten sturen en wordt deze volledig gratis hersteld zoals hierboven omschreven. Wij kunnen geen verantwoordelijkheid aanvaarden voor beschadiging of vermissing tijdens het transport.  

Reparatie of revisie van aansteker zonder garantie:

Het repareren of reviseren van aanstekers kost geld. Wij proberen echter de kosten altijd zo laag mogelijk te houden en zien onze reparatieafdeling daarom ook als ‘servicecentrum’. De kosten van de onderdelen en het verzenden zijn erg bepalend. Hieronder een overzicht met bedragen inclusief btw en verzendkosten:

-       Reparatie van een recent (jonger dan 4 jaar) model:       € 8,50* - € 15,00

-       Reparatie van een klassiek model:                                      € 30,00 - € 55,00

-       Reparatie van een klassiek model van voor 1970:            € 30,00 - € 65,00

Standaard worden de recente aanstekers met normale post verzonden (€ 1,75) en de klassieke aanstekers verzekerd verzonden
(€ 13,55). Let op !! Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele vermissing of beschadiging tijdens het transport.

Mocht onze serviceafdeling er onverhoopt niet in slagen om uw aansteker te repareren, dan wordt er naast de verzendkosten    
€ 7,50 in rekening gebracht.

Wij repareren op basis van volledig herstel. Dit wil zeggen, wij herstellen de aansteker volledig en negeren verzoeken om slechts één of enkele onderdelen te vervangen. U geniet 6 maanden garantie op alle vervangen onderdelen.


Verzendadvies:

* Verpak de producten (zonder giftbox) in een luchtkussenenvelop (verkrijgbaar bij de kantoorboekhandel en postwinkels).

* Wij adviseren om klassieke aanstekers 'aangetekend of verzekerd' te verzenden. Meer informatie vindt u op de website van
   Post NL.

* Wij retourneren de aansteker op dezelfde manier zoals wij deze ontvangen hebben.

* Om kosten te besparen, vragen wij u om € 50,00 aan contant geld bij te sluiten. Wij voegen het wisselgeld bij de gerepareerde
   aansteker. Wij kunnen de gerepareerde producten ook onder rembours aan u retourneren.
   De kosten (€ 11,50 extra) zullen wij dan aan u doorbelasten.

 

Verzendadressen van reparatie- of serviceafdelingen:

Hart Aftersales service

Postbus 221

2600 AE  Delft

Bezoek adres:

Rotterdamseweg 366-a

2629 HG  Delft

015 261 81 91

Zippo Clinic

Postbus 174

7040 AD  ‘s-Heerenbergh

0049 282 29 60 275

 

 st-Dupont Service Center

Louisalaan 27

1050 Brussel - België

0032 2 534.45.97