x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Garantie (e-sigaretten)

 

WAAR HEB IK GARANTIE OP?
Garantie (e-sigaretten)Bij Alfons 't Hart Trading Company krijgt u standaard 3 maanden fabrieksgarantie na verkoop van het product. Fabrieksgarantie berust enkel en alleen op hardware producten, uitgezonderd van clearomizers, vervangglazen, coils (en vormen van). Wanneer er vragen zijn over specifieke producten qua garantie, neem dan contact met ons op.

BUITEN FABRIEKSGARANTIE
Er berust op alle producten enkel en alleen fabrieksgarantie. Binnen de periode van 3 maanden is deze garantie effectief. De fabrieksgarantie vervalt automatisch wanneer het apparaat waterschade of val/stoot schade heeft. Een krasje of iets dergelijks wordt niet naar gekeken, maar wanneer het apparaat defect is geraakt door het laten vallen van het apparaat, vervalt de fabrieksgarantie. Onder waterschade behoort ook "liquid"-schade. Wanneer er vloeistof in de elektronica aangetroffen wordt, vervalt automatisch de fabrieksgarantie. Tip: wanneer u een apparaat terugstuurt naar Alfons 't Hart Trading Company, zorg dan dat deze absoluut geen vloeistof bevat.

DOA GARANTIE
De winkelier heeft enkel fabrieksgarantie op de geselecteerde producten. DOA garantie ofwel "Dead On Arrival" geldt niet tussen de Alfons 't Hart Trading Company en de winkelier. Mochten uw producten overduidelijk kapot geleverd worden, neem dan contact op met onze klantenservice.

GARANTIEKAART/STICKER
Een essentieel document wat wij graag ontvangen bij elk retour is de garantiekaart. Deze zit bij de meeste apparaten in de doos gestoken. Soms wil het voor komen dat deze tegen de zijkant van de doos geplakt zit. Zonder deze code is er géén garantie. Kunt u bij verkoop niet vinden waar de garantiecode zit of ben u van mening dat er geen garantiecode bij zit, neem dan contact op met onze klantenservice. Hoe u deze garantiecode het beste kunt bewaren volgt hieronder.

WORKFLOW WINKELIER > CONSUMENT (advies vanuit Alfons 't Hart Trading Company)
Bij verkoop van een hardware product waar garantie op berust adviseren wij de winkelier om de garantiecode/serienummer vast te maken aan de verkoopbon van de klant. Deze code is essentieel in het garantieproces. Zonder garantiecode heeft zowel de consument als de winkelier géén recht op garantie.

StickerGarantiesticker kan zowel een QR code, streepjescode en krasvak bevatten of enkel een streepjescode, QR code of krasvak bevatten.

De winkelier heeft zelf de keuze hoe hij/zij dit verder regelt, wij adviseren de winkelier om de garantiekaart vast te nieten aan de verkoopbon. In sommige gevallen zit er geen losse kaart in de verpakking maar zit er een sticker op de doos. Verwijder a.u.b. de sticker van de doos en bevestig deze aan de verkoopbon. Op deze manier hoeft de consument enkel het apparaat + de verkoopbon te bewaren en kan de winkelier gemakkelijk de verkoopbon meesturen met de retour. Wanneer de winkelier de garantiecode niet kan vinden (bij verkoop van product, niet achteraf), gelijk even contact opnemen met de klantenservice van Alfons 't Hart Trading Company.