x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Het indienen van uw retouren

U heeft het recht om binnen een termijn van veertien dagen en zonder opgave van redenen de met Alfons 't Hart Trading Company gesloten koopovereenkomst geheel of gedeeltelijk te herroepen. De datum van verzending van de gekochte producten, zoals die uit de administratie van Alfons 't Hart Trading Company blijkt, is beslissend voor de aanvang van de herroepingstermijn.

Voor herroeping kunt u kiezen uit twee mogelijkheden:

  1. Digitaal  - Maak daarvoor op uw 'Mijn retouren'-pagina een retour-aanvraag aan;
  2. Schriftelijk - Maakt hiervoor gebruik van het modelformulier (PDF).

Om een geldig beroep op herroeping te doen, moet het – volledig – ingevulde formulier binnen de herroepingstermijn door Alfons 't Hart Trading Company zijn ontvangen. Wij autoriseert de herroeping en zendt u een RMA-code toe voor het retourneren van de producten. De retourzending doet u naar:

Alfons 't Hart Trading Company BV
     Afdeling Retouren/RMA
     Werkmansbeemd 32
     4907EW Oosterhout

Of u maakt een afspraak met de ‘salesrep’ van Alfons 't Hart Trading om de producten op te halen. De koop van producten zal alleen dan herroepen zijn als het product en de verpakking daarvan ‘ongeschonden’ door ons retour is ontvangen en de verzegeling niet is verbroken.

Als u de overeenkomst geheel of gedeeltelijk en tijdig heeft herroepen, heeft u recht op restitutie van het aankoopbedrag van de ‘herroepen’ producten verminderd met 12,5% RMA-kosten, op voorwaarde dat die producten ‘ongeschonden’ door Alfons 't Hart Trading retour worden ontvangen. Voor het te restitueren bedrag ontvangt u dan een ‘kortingscode’. Het bedrag van de ‘kortingscode’ kunt u gebruiken bij toekomstige bestellingen.

Van herroepingsrecht zijn uitgesloten producten die op basis van acties of met korting werden gekocht en producten die uit het assortiment verdwijnen.