x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Kangertech

Kangertech was een van de eerste e-sigaret merken en is uitgegroeid tot een van de meest verkochte en grootste merken. Door de constante innovatie en gebruik van de nieuwste technologieën is de kwaliteit van Kanger erg hoog. Door de ontwikkeling van de Kangertech dual coil hebben zij een enorme sprong weten te maken in de e-sigaretten wereld. 

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Altijd scherpe prijzen
1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
1 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Kangertech starterset kopen

Wanneer je wilt beginnen met dampen is het raadzaam om eerst na te gaan welke uitvoering het beste bij jou past. Kangertech biedt verschillende modellen welke allemaal anders in de hand liggen. Zo heb je elegante pen-vormige e-sigaretten zoals de Kangertech eVod 2 en de Kangertech Subvod. Daarnaast bestaan er ook wat grovere modellen zoals de Kangertech Nebox welke temperature controlled is en werkt op een 18650 batterij. Deze box is een redelijk groot apparaat daarom bieden wij tevens de Kangertech Subox mini.

Ook is het bij deze keuze belangrijk om te kijken naar het aantal mAh van de e-sigaret. Hoe hoger deze is, hoe meer damp doorgaans ontstaat. Daarbij kun je dan ook langere hijsen nemen en hoef je minder vaak je batterij op te laden.

Kangertech dual coils 

Kangertech heeft de Dual Coils geïntroduceerd waardoor de populariteit van het merk erg is gegroeid. Deze Coils zijn uitgerust met twee verbrandingsdraden waardoor meer damp ontstaat. Daarnaast gaan ze ook nog is langer mee. Wanneer de damp aanzienelijk verminderd tijdens het roken, is het raadzaam de coil te vervangen. Doorgaans is de levensduur van een coil 2 tot 3 weken. De dual coils zijn helaas niet in alle e-sigaretten van Kangertech aanwezig en ook niet in alle te demonteren. Controleer daarom alvorens of de starterset van uw keuze geschikt is voor een bepaalde coil. 

Wetgevingen en certificeringen voor e-sigaretten

De producten van Kangertech voldoen aan de hoge standaarden op gebied van CE en RoHS wetgevingen. Door deze richtlijnen zijn e-sigaretten veel minder schadelijk. Zo worden producenten gedwongen om de veiligheid en gezondheid van de gebruikers beter te waarborgen. Hierdoor wordt er een limiet gehangen aan het gebruik van onder anderen lood, kwik en chromium. Daarnaast zijn fabrikanten verplicht om een CE keurmerk aan te brengen op het eindproduct. Deze geeft aan dat de e-sigaret op de markt gebracht mag worden na goedkeuring.