x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Disposable

Een disposable is een e-sigaret die na gebruikt volledig weggegooid kan worden. Dit type elektrische sigaret heeft een interne batterij en is vooraf gevuld met e-liquid. De batterij kan niet worden opgeladen door de gebruiker. Ook de e-liquid kan niet worden bijgevuld.

Let op: De Nederlandse Overheid heeft bepaald dat er vanaf 1 januari 2024 alleen nog maar e-liquids (en producten die e-liquids bevatten) mogen worden verkocht die zijn opgebouwd uit een selectief aantal (16) ingrediënten. Om aan deze nieuwe wetgeving te voldoen zijn compleet nieuwe producten ontwikkeld. Deze nieuwe producten kunt vinden onder deze categorie: E-liquids Nederlandse markt 2024.

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Altijd scherpe prijzen

Disposable e-sigaret kopen bij de groothandel

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van disposable e-sigaretten? Dan bent u bij Bookwill aan het juiste adres. Wij hebben alle grote merken op voorraad en leveren uit ons eigen magazijn.

Bij Bookwill verkopen we wegwerp e-sigaretten merken als VOZOL, UPENDS, I VG en meer. Deze zijn verkrijgbaar met of zonder nicotine en verkrijgbaar in diverse smaakcombinaties.

Hoe werkt een disposable e-sigaret?

Een disposable e-sigaret heeft altijd een interne batterij met een ingebouwde tank waarin vloeistof zit verwerkt. De batterij is niet op te laden, ook is de vloeistof (e-liquid) niet bij te vullen. Wanneer de batterij leeg is zal de e-sigaret zichzelf uitschakelen en kan deze als geheel weggegooid worden.

Disposables zijn verkrijgbaar in diverse fruit, menthol en tabakssmaken.