x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Disposable

Een disposable is een e-sigaret die na gebruikt volledig weggegooid kan worden. Dit type elektrische sigaret heeft een interne batterij en is vooraf gevuld met e-liquid. De batterij kan niet worden opgeladen door de gebruiker. Ook de e-liquid kan niet worden bijgevuld.

Upends UpBAR Banner

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Altijd scherpe prijzen
9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
9 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Disposable e-sigaret kopen bij de groothandel

Bent u op zoek naar een betrouwbare leverancier van disposable e-sigaretten? Dan bent u bij Bookwill aan het juiste adres. Wij hebben alle grote merken op voorraad en leveren uit ons eigen magazijn.

Bij Bookwill verkopen we wegwerp e-sigaretten merken als VOZOL, UPENDS, I VG en meer. Deze zijn verkrijgbaar met of zonder nicotine en verkrijgbaar in diverse smaakcombinaties.

Hoe werkt een disposable e-sigaret?

Een disposable e-sigaret heeft altijd een interne batterij met een ingebouwde tank waarin vloeistof zit verwerkt. De batterij is niet op te laden, ook is de vloeistof (e-liquid) niet bij te vullen. Wanneer de batterij leeg is zal de e-sigaret zichzelf uitschakelen en kan deze als geheel weggegooid worden.

Disposables zijn verkrijgbaar in diverse fruit, menthol en tabakssmaken.