x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Maatregelen mbt Coronavirus

- Woensdag, 18 maart 2020 -

In deze bizarre bijna surrealistische tijden doen wij er alles aan om u van dienst te zijn en te blijven. Het belang van onze klanten staat voorop. Dat is ook de reden waarom ons salesteam tot 18 maart op pad is geweest. Wij volgden het RIVM protocol om besmettingen te voorkomen en vanzelfsprekend om het welzijn van u en al onze medewerkers te waarborgen.

Vele klanten hebben dat zeer gewaardeerd, maar we krijgen ook geluiden uit de markt dat sommige klanten het zéér ongepast vinden dat onze buitendienst binnenkwam. Om deze reden hebben we besloten om ons salesteam per direct niet meer actief op pad te sturen. Als u assistentie nodig heeft, vragen wij u om telefonisch, per mail of per WhatsApp contact op te nemen met uw vertegenwoordiger of met kantoor. Indien gewenst kan de vertegenwoordiger op afspraak bij u langskomen.

Verdere maatregelen en ontwikkelingen

Binnen onze gehele organisatie worden alle mogelijke maatregelen getroffen om het risico van verspreiding te voorkomen. Zo zijn in het magazijn, maar zeker ook bij de productieafdeling van Millers, nog strengere voorschriften dan gebruikelijk van kracht.

Wij wensen u, uw medewerkers en familie veel sterkte in deze rare tijd.