x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Vaporesso

Vaporesso is een kwalitatief goed merk dat uitstekende boxmods maakt met zeer uitgebreide functionaliteit, maar toch toegankelijk voor alle dampers. Vaporesso besteedt veel aandacht aan het veiliger maken van e-sigaretten. Dankzij het eigen unieke sluitingsysteem zal een Vaporesso tank nooit lekken. Daarnaast bieden de eigen coils een veilige en hoogwaardige smaakervaring. Gecombineerd met strak design biedt Vaporesso enkele van de betere kits van het moment. 

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Altijd scherpe prijzen

Vaporesso e-sigaret startersets

Vaporesso draait al heel wat jaartjes mee als fabrikant. De laatste jaren heeft innovatie en ontwikkeling er toe geleid dat de nieuwste producten tegenwoordig van een zeer goed kaliber zijn. Veel mensen zijn erg te spreken over de EUC coils en de Guardian tank met een goede levensduur en smaakontwikkeling.Ook qua design onderscheid Vaporesso zich van de andere merken. De kits zijn geinspireerd op het design van een gaming joystick met een grote vuurknop. 

Vaporesso onderdelen meebestellen

Bestel samen met de startsets ook direct de officiële coils, clearomizers en benodigde batterijen mee. Onze Vaporesso ondelen vindt u hier: