x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Justfog

Justfog is één van de meest vooraanstaande e-sigaret merken. Justfog staat garant voor technisch hoogwaardige producten en innovaties. Justfog e-sigaretten zijn geschikt voor de beginnende en gevordere damper en bieden een bijzonder goede prijs / kwaliteit verhouding. 

 

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Altijd scherpe prijzen
7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Justfog e-sigaretten

Wanneer je een e-sigaret van Justfog aanschaft kun je er zeker van zijn dat de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid gewaarborgd is. De producten worden ontworpen en gemaakt door experts. Na het ontwikkelen ondergaan de producten allerlei tests en procedures om ervoor te zorgen dat het eindproduct gebruiksvriendelijk en veilig is. 

Neem bijvoorbeeld de nieuwe Justfog 14 serie. Deze is uitgerust met de kleinste clearomizer ter wereld en gemaakt met een dubbele lekbeveiliging. Wanneer de liquid op de batterij of in de e-sigaret terecht komt, kan dit schade veroorzaken. Daarbij zijn de branders uitgevoerd met organic cotton coils welke zorgen voor een langere levensduur en een betere damp en smaak. Daarbij zijn er meerdere batterijen verkrijgbaar die aangesloten kunnen worden op deze clearomizers. Zo hoef je niet eindeloos te zoeken naar batterijen van het juiste formaat en met de juiste capaciteit.