x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

Aspire

Door gebruik van kwalitatief materiaal en de nieuwste technieken is Aspire erg populair onder de Nederlandse e-sigaret gebruikers. Sinds 2013 verkoopt Aspire betrouwbare en handig te gebruiken producten.  

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Altijd scherpe prijzen
11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
11 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

Aspire e-sigaret

Elektronisch roken is een goed alternatief voor mensen die normaal gesproken tabak roken. In elektrische sigaretten zitten namelijk geen schadelijke stoffen zoals in normale sigaretten. Ook is het veel goedkoper om met een e-sigaret te roken. De e-sigaretten van Aspire hebben een lange levensduur waardoor de onderdelen nauwelijks vervangen hoeven te worden.  

Aspire starterkit

Wanneer u wilt beginnen met elektrisch roken zijn de Aspire starterkits een goede eerste stap. De e-sigaretten van Aspire zijn gemakkelijk in gebruik en liggen comfortabel in de hand. Door het verscheidene aanbod heeft u de keuze tussen wat simpelere en uitgebreide sets in verschillende prijsklassen en altijd van de beste kwaliteit. Zoals bijvoorbeeld de Aspire Odyssey mini en de Aspire Premium kit

Innovatieve en technische e-sigaretten

Ondanks dat Aspire pas sinds 2013 actief is op het gebied van e-sigaretten, heeft de fabrikant een goede positite weten te vergaren. Dit komt doordat Aspire erg innovatief is en gebruik maakt van de beste technieken. Zo produceert Aspire zeer geavanceerde batterijen om meer uit je e-sigaret te halen. Hierdoor kun je optimaal genieten van elke e-liquid smaak.