x

De mededelingen en publicaties op deze pagina zijn uitsluitend bestemd voor personen die werkzaam zijn in de handel in tabaksproducten of aanverwante producten. Verlaat de pagina onmiddellijk indien u niet als zodanig werkzaam bent en/of niet in die hoedanigheid deze pagina raadpleegt.

UPENDS

Alle disposable e-sigaretten van UPENDS op één pagina.

Verkrijgbaar in verschillende smaakcombinaties. Voor zowel de Nederlandse als Belgische markt.

Upends UpBAR Banner

  • Breed assortiment
  • Vandaag besteld = morgen in huis!
  • Altijd scherpe prijzen
4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
4 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren

UPENDS disposable kopen bij de groothandel

Op zoek naar een betrouwbare e-sigaret groothandel? Dan bent u bij Bookwill aan het juiste adres. Wij verkopen diverse merken disposable e-sigaretten en zo ook van UPENDS. Deze zijn verkrijgbaar met of zonder nicotine en worden direct uit eigen voorraad geleverd.

De UPENDS UpBAR en UpBAR RS zijn exclusief verkrijgbaar bij Bookwill. Bekijk het volledige aanbod op deze pagina en geniet van scherpe groothandel prijzen.

UPENDS UpBAR

De UpBAR is een disposable van UPENDS. Het is een wegwerp e-sigaret welke vooraf is ingevuld met heerlijke volle smaken. De UpBAR heeft een gebruiksduur tot 500 puffs en is verkrijgbaar in diverse smaakcombinaties die zijn verrijkt met menthol, fruit of tabak.

De UPENDS UpBAR bevat 20mg nicotine.

UPENDS UpBAR RS

De UPENDS UpBAR RS is een wegwerp e-sigaret die géén nicotine bevat. De UpBAR RS is verkrijgbaar in nog meer smaakcombinaties dan de regulier UpBAR. De wegwerp e-sigaret gaat mee tot 600 puffs en heeft een ingebouwde 400mAh batterij.

Binnenkort is ook de UpBAR RS verkrijgbaar met 20MG nicotine salt.